Polityka Prywatności

Drogi Czytelniku !

Każdego użytkownika bloga Moral Diplomacy, obowiązuje aktualna Polityka Prywatności, która znajduje się na stronie: http://moraldiplomacy.com/polityka-prywatnosci/

Privacy policy keyboard. Finger

Jeżeli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, nie zapisuj się na listy oraz usługi oferowane przez bloga.

Moral Diplomacy zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności.

Moral Diplomacy nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych osobowych oraz adresów e-mail użytkowników zgromadzonych na blogu.

§ 1. Dane osobowe

W trakcie korzystania z bloga możesz zostać poproszony o podanie imienia (imion), nazwiska oraz adresu e-mail. Dane osobowe podlegają ochronie zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych Dz.U. 1997 nr 133 poz. 883. 

Moral Diplomacy nie zbiera adresów mailowych z komentarzy, ani z przesyłanej korespondencji. W przypadku skontaktowania się, adres e-mail jest wykorzystywany jedynie do udzielenia odpowiedzi i jeżeli zachodzi taka potrzeba do prowadzenia korespondencji.

§ 2. Wiadomości

Moral Diplomacy zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada, a które zgodziły się z Polityką Prywatności. Przez niezapowiedziane wiadomości rozumie się informacje odnoszące się do bloga.

Wiadomości mogą dotyczyć np.: zmian, wpisów, organizowanych szkoleń, innych informacji oraz wiadomości takich jak: życzenia czy osobistych komentarzy.

§ 3. Newsletter

Jeżeli zapisałeś się na listę Newsletter bloga Moral Diplomacy lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, to podany przez Ciebie adres e-mail jest wykorzystywany wyłącznie w celu przesyłania Newslettera lub wiadomości, które zostały określone w § 2.

§ 4. Salon

Jeżeli zapisałeś się na listę Salon bloga Moral Diplomacy oraz stałeś się jego Gościem to podane przez Ciebie dane osobowe jak: imię (imiona), nazwisko, adres e-mail podlegają ochronie określonej w § 1, natomiast adres e-mail jest wykorzystywany wyłącznie w celu przesyłania wiadomości, które zostały określone w § 2.

§ 5. Zmiana lub usunięcie danych

Zmiana lub usunięcie danych może nastąpić drogą e-mailową za pośrednictwem formularza kontaktowego zamieszczonego w Kontakt bądź bezpośrednio na adres e-mailowy: kontakt@moraldiplomacy.com 

Ponadto w każdej wysłanej wiadomości (dotyczy osób zapisanych na listy), znajduje się również link, za pomocą którego czytelnik może w każdej chwili zrezygnować z dalszej subskrypcji Newslettera bądź z członkostwa w Salonie. Po kliknięciu w link czytelnik zostaje przekierowany na stronę, gdzie decyduje o rezygnacji. Wraz z potwierdzeniem rezygnacji wszystkie dane osobowe oraz adres e-mail zostaje natychmiast usunięty z bazy bloga.

§ 6. Cookies (Ciasteczka)

Blog Moral Diplomacy wykorzystuje pliki cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty, które identyfikują jego w sposób niezbędny do prawidłowego działania bloga. Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika oraz jego danych. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę oraz nie usuwanie ich z dysku. Cookies nie zawierają żadnych danych osobowych. Więcej informacji znajduje się w Polityce Cookies.

§ 7. Komentarze

Moral Diplomacy lubi dostawać komentarze ale nie lubi spamu. Dlatego będą usuwane komentarze, które są: obraźliwe, niezwiązane z tematem bloga czy danego wpisu, napisane w celach marketingowych lub nie wnoszące żadnych konkretnych treści. Więcej informacji na temat komentarzy, znajduje się w Regulaminie bloga.

§ 8. Prawo autorskie

Wszystkie treści na blogu Moral Diplomacy dostępne są na:

Licencji Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska.

 

Aktualizacja: 11 listopada 2013 roku.